Axopar 37 Sports Cabin

Med denna välplanerade kabinmodell har vi skapat en multifunktionell båtupplevelse. I Axopar 37 Sports Cabin har vi lyckats kombinera modernt utseende med en hytt som inte bara har plats för sju personer runt bordet. Utan som även bland annat har en akterruff och en extra solbrits där du hittar lä bakom hytten under riktigt heta sommardagar.

Men den största fördelen med Axopar 37 Sports Cabin är att du kan sjösätta den tidigare varje vår, samt ta upp den senare varje höst. Om du inte väljer att vara ute året om, det vill säga.

Hyllad hytt
Hytten är mindre än på andra båtar i samma segment vilket skapar större ytor på däck. Men trots sin storlek kan hytten ta en mängd olika skepnader. Här finns plats för sju vuxna personer fördelat på två stolar och en bred L-soffa med generös förvaring under aktersoffan.
Vänder du på stolarna vid styrkonsolen förvandlar du därmed hytten till en matsal där hela familjen kan äta en gemensam lunch som tillagats i köket som du finner i ruffen.
Taket i hytten är dessutom tillverkat av en canvasduk vilket gör att du med ett ryck går från en sluten hyttmiljö till ett öppet tak där solen skiner in. Denna detalj innebär att du alltid sitter skyddad mot kastvindar samtidigt som du när som helst har möjlighet att uppleva day cruiser-känslan.

Fördelarna med fördäcket
På fördäck finns en stor social yta där fem personer kan sitta på solbritsen och i stäven hittar du en generös ankarbox där du även kan förvara fendrar.
Ruffen i fören har förutom den stora dubbelsängen allt från en soffa och ett fast skåp till en toalett med elektrisk spolning som har en septiktank om 70 l.
I och med att det finns ytterligare en rymlig ruff ombord kan fyra fullvuxna personer bekvämt övernatta.

Allt sammantaget innebär att oavsett om du ska njuta av en lugn dag på sjön, fiska eller pendla mellan sommarhuset ute i skärgården och fastlandet är Axopar 37 Sports Cabin båten för dig och dina närmaste. Året runt.

37 Sport Cabin 1

Noga utvalda

Noga utvalda

Det är ingen tvekan. Tillförlitligheten och flexibiliteten gör att utombordsmotorer är det bästa alternativet. Det lättdrivna skrovet är anpassat för att få ut maximal effekt ur utombordsmotorer. Och med den ingenjörsintelligensen i bagaget har vi tagit fram ett motoralternativ som är idealiskt för skandinaviska förhållanden: Mercurys Verado-motorer. Under det senaste året har vi tillsammans med Mercury genomfört minutiösa tester av rigglängder, propellrar, stigningar, montering och elektronik för att hitta de perfekta motoralternativen för en Axopar som ska tåla de tuffa förhållandena i Skandinavien.

Samtliga Mercurymotorer levereras med 5 års garanti och som Mercuryägare har du även fri tillgång till en mängd olika serviceställen längs med den skandinaviska kustremsan. Fördelen med detta är att du sällan behöver åka långt för att komma till en verkstad när du till exempel behöver serva motorn.

Mercuryverkstäder i Sverige:

37 Sport Cabin 2

Teknisk Specifikation

Teknisk Specifikation

Längd (exkl. motor): 11,20 m
Bredd: 3,30 m
Reling, höjd: 0,85 m
Vikt (exkl. motor): 3 770 kg
Passagerare: 10 personer
Sovplats: 4 personer, 2 + 2
Bränslekapacitet: 730 l
Konstruktion: GRP
Klassifikation: B – certifiering
Maxhastighet: 35 – 48 knop
Utombordarmotorer: 2 x 225 hk – 2 x 350 hk (6 cyl. motor)
Bränslekonsumtion, marschfart: 2,6 l / nm (2 x 300 hk i 28 knop)
Skrovdesign: Tvåstegs-skrov med 20° V-botten samt negativ för.

37 Sport Cabin 3

AXOPAR 37 BRABUS LINE

AXOPAR 37 BRABUS LINE

Alla Axopar 37 modeller kan nu beställas med BRABUS line tillval.

Vill Du göra Din Axopar 37 mer personlig, med mer attityd samt tillföra mervärde är BRABUS tillvalen något för Dig !

BRABUS line trim paket: Svart relingslist, Alcantara klädd sportratt, Utvändiga metall detaljer i svart, Grabbräcke klätt med alcantara, Svarta pollare, BRABUS sport stolar i ny design, Niroxx inredning med diamant sömmar, BRABUS detaljer i carbon, Mm.

Sun-top/T-top får ytterligare mer special, fråga din säljare.

BRABUS line color edition paket: Söker Du något extra, BRABUS line trim paketet kan även kompletteras med BRABUS colour edition paket. Välj mellan kaxiga Miami Blue eller mer diskreta Platinum Grey på skrov samt tak.

BRABUS line premium paket: Beställer du en Axopar 37 Sun-top eller T-top med BRABUS line trim paket, och vill tillföra det lilla extra på Din nya båt är BRABUS colour edition paket något för Dig. Stolar samt alla dynor kläs med special färgen Baltic Blue.

37 Sport Cabin 4

LAYOUT ALTERNATIV

LAYOUT ALTERNATIV

Axopar 37 Sport Cabin levereras med ett öppet akterdäck som standard. Men kan utrustas med en wet bar modul med kylskåp, elektrisk grill och kran/ho. Det finns även en akterkabin som ett alternativ för dem som vill ha boende för 4 personer totalt. En annan funktion med akterkabinen är taket som kan utrustas med valfria soldynor.

Anpassa Axopar efter din livsstil

Från motor och navigationsutrustning till dynfärg och däcksbelysning. Här kan du designa dina drömmars båt precis som du vill ha den.

Axopar 37 Sports Cabin
Tipsa en vän