Axopar 37 T-Top

Axopar har sedan starten handlat om en banbrytande komponent. Det oslagbara skovet som gör att samtliga modeller, oavsett storlek, klarar av det föränderliga klimatet som vi i norden lever med. Året runt.

Axopar 37 är den största av våra modeller vilket främst innebär att hela kompisgänget, eller stora delar av släkten, kan följa med ut på sjön. Men det betyder även att det finns få vågor på Östersjön som kan sätta stopp för Axopar 37 när den får upp farten från två laddade 300 hk Mercury-motorer.

Solskydd och dubbelkoj
Med Axopar 37 T-Top har vi förstärkt frihetskänslan genom att ersätta hytten, som finns på Axopar 37 Cabin och Axopar 37 AC, med ett väl tilltaget walk around-däck som gör det möjligt för tio passagerare att röra sig fritt. Utan att trängas. Under kapellet får sju vuxna personer plats. Tre stycken vid förarstolarna medan fyra personer sitter bra i den breda aktersoffan.

Precis som Axopar 37 Cabin är Axopar 37 T-Top utrustad med en dubbelkoj i ruffen under fördäck. Förutom den rymliga sovplatsen finns här dessutom generösa förvaringsmöjligheter, elektrisk toalett och en bekväm fåtölj. Kojen når du genom luckan under instrumentpanelen – där förarplatsen är i mitten.

Hos Axopar 37 T-Top har man precis som hos Axopar Sun-Top fokuserat på den rymliga sittytan bakom förarplatsen. Den breda aktersoffan rymmer fyra personer och tillsammans med förarstolarna som enkelt roteras, sitter sju personer samlade runt det stora bordet för en härlig måltid i friska luften. Soffan kan även förvandlas till en solbrits under härliga högsommardagar. Under däck finner du även en stor förvaringslucka.

Med Axopar 37 T-Top vid bryggan kan du bjuda med dina nära och kära ut i skärgården under soliga högsommardagar. Och om mörkret skulle överraska finns det alla möjligheter att övernatta för att sedan fortsätta dagen efter.

37 T-top 1

Noga utvalda

Noga utvalda

Det är ingen tvekan. Tillförlitligheten och flexibiliteten gör att utombordsmotorer är det bästa alternativet. Det lättdrivna skrovet är anpassat för att få ut maximal effekt ur utombordsmotorer. Och med den ingenjörsintelligensen i bagaget har vi tagit fram ett motoralternativ som är idealiskt för skandinaviska förhållanden: Mercurys Verado-motorer. Under det senaste året har vi tillsammans med Mercury genomfört minutiösa tester av rigglängder, propellrar, stigningar, montering och elektronik för att hitta de perfekta motoralternativen för en Axopar som ska tåla de tuffa förhållandena i Skandinavien.

Samtliga Mercurymotorer levereras med 5 års garanti och som Mercuryägare har du även fri tillgång till en mängd olika serviceställen längs med den skandinaviska kustremsan. Fördelen med detta är att du sällan behöver åka långt för att komma till en verkstad när du till exempel behöver serva motorn.

Mercuryverkstäder i Sverige:

37 T-top 2

Teknisk specifikation

Teknisk specifikation

Längd (exkl. motor): 11,20 m
Bredd: 3,30 m
Reling, höjd: 0,85 m
Vikt (exkl. motor): 3 590 kg
Passagerare: 10 personer
Sovplats: 2 personer
Bränslekapacitet: 730 l
Konstruktion: GRP
Klassifikation: B – certifiering
Maxhastighet: 35 – 48 knop
Utombordarmotorer: 2 x 225 hk – 2 x 350 hk (6 cyl. motor)
Bränslekonsumtion, marschfart: 2,6 l / nm (2 x 300 hk i 28 knop)
Skrovdesign: Tvåstegs-skrov med 20° V-botten samt negativ för.

37 T-top 3

AXOPAR 37 BRABUS LINE

AXOPAR 37 BRABUS LINE

Alla Axopar 37 modeller kan nu beställas med BRABUS line tillval.

Vill Du göra Din Axopar 37 mer personlig, med mer attityd samt tillföra mervärde är BRABUS tillvalen något för Dig !

BRABUS line trim paket: Svart relingslist, Alcantara klädd sportratt, Utvändiga metall detaljer i svart, Grabbräcke klätt med alcantara, Svarta pollare, BRABUS sport stolar i ny design, Niroxx inredning med diamant sömmar, BRABUS detaljer i carbon, Mm.

Sun-top/T-top får ytterligare mer special, fråga din säljare.

BRABUS line color edition paket: Söker Du något extra, BRABUS line trim paketet kan även kompletteras med BRABUS colour edition paket. Välj mellan kaxiga Miami Blue eller mer diskreta Platinum Grey på skrov samt tak.

BRABUS line premium paket: Beställer du en Axopar 37 Sun-top eller T-top med BRABUS line trim paket, och vill tillföra det lilla extra på Din nya båt är BRABUS colour edition paket något för Dig. Stolar samt alla dynor kläs med special färgen Baltic Blue.

37 T-top 4

LAYOUT ALTERNATIV

LAYOUT ALTERNATIV

Axopar 37 T-Top levereras med ett öppet akterdäck som standard. Men kan utrustas med en wet bar modul med kylskåp, elektrisk grill och kran/ho. Det finns även en akterkabin som ett alternativ för dem som vill ha boende för 4 personer totalt. En annan funktion med akterkabinen är taket som kan utrustas med valfria soldynor.

Anpassa Axopar efter din livsstil

Från motor och navigationsutrustning till dynfärg och däcksbelysning. Här kan du designa dina drömmars båt precis som du vill ha den.

Axopar 37 T-Top
Tipsa en vän