Axopar 22 Spyder

Axopar har alltid varit känt för att skapa spännande och innovativa båtar med enkel hantering och hög prestanda, kombinerat med solida och konkurrenskraftiga priser. Deras flotta av premiumbåtar har nu utökats till den konkurrenskraftiga 22-fotsmarknaden.

I Axopar 22 Spyder har man implementera ett klassiskt Axopar-skrov i mindre storlek. Det resulterar i en båt som går säkert och stabilt på havet och samtidigt är rolig, bekväm, spännande och givande att köra.

Båten har alla de viktiga och unika funktioner som definierar en sann Axopar med sin förstklassig hantering, sjövärdighet och säkerhet i kombination med den effektivitet och komfort som dens större 37 och 45 fot-syskon är kända för.

 

 

 

Axopar 22 Spyder – utmärkelser:

Awards Axopar 22 Spyder

 

 

 

 

 

 

 

Axopar 22 Spyder_MY2021_Q9A9181

En sann artist

En sann artist

Den unika och iögonfallande Axopar 22 har inte bara utseendet utan är också en sann artist. Den erbjuder en av de bästa körupplevelserna med sin stabilitet, smidighet och hantering kombinerat med klassbästa sjövärdighet.

Att man kan röra sig runt mittkonsolen skapar en skön kontroll när du kör samt vid förtöjning av båten, då är walkaround möjligheten ett uppskattat element som underlättar manövern. Mittkonsolens instrumentbrädan är enkel och intuitiv och har en justerbar vindruta som ser till att hålla vinden borta från ditt ansikte när du kör. I mittkonsolen finns det möjlighet att ha ett stort förvaringsfack eller ett toalettfack.

Både förar- och medförarsätet kan vändas 180 grader mot soffan och bordet i akterna, vilket skapar en social yta som är rymlig och trevlig att dela med vänner.

Båten är helt enkelt byggd för att matcha dina behov och för att ge bästa upplevelsen på vattnet!

Axopar 22 Spyder_MY2021_L021127

Alternativ för akterdäck

Axopars multiplattformstänkande gör att du kan anpassa aktern så att den passar dina vardagliga behov. Som standard kommer Axopar 22 Spyder med en aktersoffa. Akterdäcket kan även utrustas med ett valfritt multiförvaringsfack eller en u-soffa som kan förlängas till en solstol.

Axopar 22 Aft Deck Opt.

Teknisk specifikation

Teknisk specifikation

Längd: 7,20 m
Bredd: 2,23 m
Vikt (exkl. motor): 1 200 kg
Passagerare: C:7 passagerare
Bränslekapacitet: 230 l
Konstruktion: GRP
Klassifikation: C – Inshore
Utombordarmotorer: 115 – 200 hk
Bränslekonsumtion, marschfart: 1,0 l / nm (1 x 200 hk Mercury i 27 knop)
Skrovdesign: Tvåstegs-skrov med 20° V-botten ”skrov med skarpt insteg”

Tipsa en vän