Axopar 45 XC Cross Cabin

Axopar 45 XC Cross Cabin är för båtentusiaster som söker en multifunktionell båt med äventyrlig touch. Båten har en stor kabin och ett rymligt däcksutrymme, som passar för rofyllda dagar på havet och snabb pendling i komfort och stil.

Axopars nya modellserie har ett uppdaterat designspråk som smälter samman Axopars starka DNA med en farkost som har gott om utrymme att koppla av och umgås i. Den erbjuder ett brett urval av alternativ för anpassningar för att på bästa sätt skapa varje enskild kunds ultimata äventyrare.

Detta är Axopars mest omfattande modellflotta hittills och den kommer att finnas i fem versioner 45 XC Cross Cabin, 45 XC Cross Top, 45 XC Sun-Top, 45 XC T-Top och 45 XC Spyder.

Axopar 45 XC

En av de mest ekonomiska 45-fotarna på marknaden

En av de mest ekonomiska 45-fotarna på marknaden

Axopar 45 XC Cross Cabin är en av de mest ekonomiska 45-fotarna på marknaden. Den drivs av tredubbla Mercury V8 300 Verado-motorer och kan kryssa i en hastighet mellan 19 och 35 knop samtidigt som den förblir i det mest kostnadseffektiva området. Ett resultat av det avancerade infusionslamineringsmetoden som används för att tillverka skrov-, däck- och stringersystem.

Axopar 45_A9A4062

En multifunktionell och social farkost

En multifunktionell och social farkost

Gullwingdörrar

Axopars innovativa Gullwing Door-koncept är standard för 45 XC Cross Cabin. Gullwingdörrarna öppnar upp den främre kabinen och skapar en sömlös anslutning mellan inne- och utomhusmiljön.

Kabinen

Kabinen är utrustad med ett elektriskt canvastak och dubbla skjutdörrar, vilket gör att det går att öppna upp och släppa in solens värmande strålar eller stänga igen för att ska skuggan eller skydd från väder och vind.

45 XC är en av de mest multifunktionella och sällskapliga båtarna som finns på marknaden just nu.

Axopar 45 XC

Layout Akterdäck

Axopar 45 XC Cross Cabins akterdäck går likt tidigare modeller att anpassa efter dina behov. Som standard är det ett rymligt och öppet utrymme som går att ersätta med ett väl tilltaget multiförvaringsfack eller en akterhytt som skapar övernattningsmöjligheter för två passagerare till.

Axopar 45 XC Aft Cabin Opt
Axopar 45 XC_C4A4092

Teknisk specifikation

Teknisk specifikation

Längd: 13,9 m
Bredd: 4,11 m
Vikt (exkl. motor): 7 000 kg
Passagerare: B:14 / C:16
Bränslekapacitet: 1390 l
Konstruktion: GRP
Klassifikation: B – Offshore / C – Coastal
Utombordarmotorer: 3×300 hk
Bränslekonsumtion, marschfart: 4,1 l / nm (3x 300 hk Mercury i 25 knop)
Skrovdesign: Tvåstegs-skrov med 20° V-botten ”skrov med skarpt insteg”
Sovplats: 2 + (2 tillval aft cabin)

 

Tipsa en vän