Axopar 45 Sun-Top

Axopar 45 Sun Top

MÅNGSIDIG & SOCIALA

Den nya Axopar 45 Sun Tops design är mångsidig och förenar sömlöst glädjen med ett äventyr i en öppen båt med en skyddad komfort. Allt för att skapa en oförglömlig upplevelse på vattnet för dig.

Njut av den härliga känslan bakom ratten och varva sedan ner i ett av de rymliga sociala områdena ombord. Axopar 45 Sun Top är vår tolkning av en perfekt dag ute på havet när det gäller funktionalitet, körkänsla, komfort och säkerhet. Det är en av de mest heltäckande och mångsidiga båtarna på marknaden och en båt som går överallt med säker design och prestanda, idealisk för att utforska livet till havs.

Förarplatsen har ett modernt utseende, båtens rymlighet och öppna utrymme ombord, gör det möjligt för Axopar 45 Sun Tops kapten att navigera med självförtroende.

Den sportiga visuella dynamiken är inte bara gjord för utseendet utan skapar också en oöverträffad körupplevelse för en båt av dess storlek, samtidigt som den erbjuder tydliga vyer från hela båten.

 

Axopar 45 Sun-Top

ALTERNATIV FÖR AKTERDÄCK

Med Axopar 45 Sun Tops modulära layout kan du konfigurera båten som du vill, och dess tillvalsfunktioner adderar ännu mer till vad som redan är en unik modell. Satsa på den bekväma U-soffan på akterdäck för kvardröjande luncher, och du får två extra förvaringslådor och en ryggstödskylare för extra bekvämlighet. Eller utöka antalet sovplatser genom att addera akterkabinen.

Aft Cabin Axopar 45 Cross Top

höjdpunkter

Wetbar

På akterdäckets barbordsida har vi lagt till en wetbar. Allt för att utnyttja ytan optimalt.

Balkongdörrar

Drivna av ett användbarhets- och säkerhetsperspektiv valde vi att hitta en ny innovativ lösning med upphöjda balkongdörrar, mitt på båten, där all sociala aktiviteter är centrerad.

Dubbla elektriska takluckor

När du känner för det och väder och vind är rätt kan du öppna upp de dubbla elektriska takluckorna i soltaket för att släppa in ljus och bris.

Förarens erfarenhet

Den intelligenta styrmodulen ger dig kontroll över bogpropellern, trimplanen och ljudsystemet direkt på ratten.

Gullwingdörrar

Våra ikoniska gullwingdörrar är standard på 45-serien. Glöm trånga framhytter med lite ljus och förvandla den redan luftiga framhytten till en ännu mer ljus och luftig plats genom att öppna upp gullwindörrarna.

Toalett och duschutrymme med full ståhöjd

Den främre loungen levereras ”som standard” för alla 45:or, med fördelen att det är ståhöjd i kabinen. För första gången finns även en kombinerad dusch/toalett med ståhöjd.

Garderob i främre kabinen

Häng dina kläder och förvara dina tillhörigheter prydligt i garderoben som finns i den främre kabinen, precis som hemma.

För sällskapliga stunder

Sju bekväma sportstolar som är roterande och längdjusterbara bildar tillsammans med det utdragbara matbordet en stor sällskaplig sittyta. En perfekt plats umgås på och njuta av en ljuvlig middag.

Bränsleförbrukningsvinster

Ett nytt tvåstegsskrov med skarp ingång som är effektivare än någonsin, resulterar i en ultralåg marschförbrukning på 2,4 l/nm vid 30 knop med 3 x kvicksilver V8 FourStroke 300 hk. Avsevärda förbättringar med upp till 30 % bättre bränsleekonomi över hastighetsområdet 20 till 40 knop.

Höjdpunkter Axopar 45 Sun Top
Axopar 45 Sun-Top

Längd: 13,9 m
Bredd: 4,11 m
Vikt (exkl. motor): 6 500 kg
Passagerare: B:12 / C:16
Bränslekapacitet: 1390 l
Konstruktion: GRP
Klassifikation: B – Offshore / C – Coastal
Utombordarmotorer: 3×300 hk
Sovplats: 2 + (2 tillval aft cabin)

Tipsa en vän