Axopar 22 T-Top

I Axopar 22 T-Top har man implementera ett klassiskt Axopar-skrov i mindre storlek. Det resulterar i en båt som går säkert och stabilt på havet och samtidigt är rolig, bekväm, spännande och givande att köra.

T-Top taket adderar en ny dimension till Axopar 22 med sitt skydd mot väder och vind. Båten har en av klassens bästa hantering och prestanda på marknaden kombinerat med stabila och konkurrenskraftiga priser. Den är designad så att den inte tar bort någonting av spänningen, njutningen och friheten som en helt öppen Axopar 22 Spyder har.

Axopar 22 T-Top – utmärkelser:

Awards Axopar 22 Spyder

 

 

 

 

 

 

Axopar 22 T-top_MY2022_DSC02888

T-Top

T-Top-taket består av en fast canvas-topp inuti en GRP-ram som är monterad på en svartmålad targaram helt i aluminium.

Dedikerade soldyrkare har möjlighet att dra tillbaka canvastaket och njuta av solens varma strålar tills det är dags att bege sig hem eller om vädret slår om.

T-Top-taket har en generös takhöjd och storlek som säkerställer ett bra skydd mot väder och vind, både för den som sitter vid förarkonsolen och för den som sitter bredvid.

Axopar 22 T-Top_MY2022_DSC02960

Praktisk och iögonfallande

Främre däck är rymligt och en perfekt plats att förvara dina favoritvattenleksaker på eller förvandla till en matplats med det avtagbara bordet som tillval.

Den unika och iögonfallande Axopar 22 T-Top har inte bara utseendet utan är också en sann artist. Den erbjuder en av de bästa körupplevelserna med sin oöverträffade stabilitet, smidighet och hantering kombinerat med klassens bästa sjövärdighet. Byggd för att matcha dina behov!

Axopar22-T-top-5

ALTERNATIV FÖR AKTERDÄCK

Den modulära karaktären hos Axopars, och deras multiplattformstänkande, gör att du kan anpassa din båt med den akterutformning som bäst passar dina vardagliga behov bäst. Som standard kommer Axopar T-Top med en aktersoffa men kan även utrustas med ett valfritt multiförvaringsfack eller en u-soffa som kan bäddas ut till en solsäng.

Axopar 22 T-Top aft cabin opt
Axopar x Jobe Revolve XXII T-Top_C4A6866

Teknisk specifikation

Teknisk specifikation

Längd: 7,20 m
Bredd: 2,23 m
Vikt (exkl. motor):  1 250 kg
Passagerare: B:7 personer
Bränslekapacitet: 230 l
Konstruktion: GRP
Klassifikation: C – Inshore
Utombordarmotorer: 115 – 200 hk
Bränslekonsumtion, marschfart: 1,0 l / nm (1 x 200 hk Mercury i 27 knots)
Skrovdesign: Tvåstegs-skrov med 20° V-botten ”skrov med skarpt insteg”

Tipsa en vän