Axopar 37 Sun-Top

Axopar har sedan starten handlat om en banbrytande komponent. Det oslagbara skovet – som gör att samtliga modeller, oavsett storlek, klarar av det föränderliga klimatet som vi i norden lever med. Året runt.

Genom Axopar 37 Sun-Top har vi lyckats förstärka frihetskänslan ytterligare genom att ersätta hytten, som finns på 37 Cabin och 37 AC, med ett väl tilltaget walk around-däck som gör det möjligt för tio passagerare att röra sig fritt. Utan att trängas. Under taket får sju vuxna personer plats. Tre stycken vid förarstolarna medan fyra personer sitter bekvämt i den breda aktersoffan.

Fördelarna med fördäcket
Hos Axopar 37 Sun-Top har vi precis som hos Axopar T-Top fokuserat på den rymliga sittytan bakom förarplatsen. Den breda aktersoffan rymmer fyra personer och tillsammans med förarstolarna som enkelt roteras, sitter sju personer samlade runt det stora bordet för en härlig måltid i friska luften.

Precis som Axopar 37 AC är Axopar Sun-Top utrustad med en dubbelkoj både i ruffen under fördäck, samt under akterdäck. Ovanför de två kojerna finns en respektive solbrits, som du kan njuta av under härliga högsommardagar. Kojen i fördäck når du genom luckan under instrumentpanelen – där förarplatsen är i mitten.
Sovplatsen under akterdäck når du antingen genom att fälla upp mittendelen av aktersoffan eller gå ut på akterdäck där du når dubbelkojen via ruffluckan.

Med Axopar 37 Sun-Top kan du bjuda med dina nära och kära på en tur i skärgården. Och om mörkret skulle överraska finns det alla möjligheter att övernatta för att sedan fortsätta dagen efter. Något som gör Axopar 37 Sun-Top till den ultimata sommarbåten!

Axopar 37 ST BLTP_Thailand MY2021_Day2.3 (11)

Noga utvalda

Noga utvalda

Det är ingen tvekan. Tillförlitligheten och flexibiliteten gör att utombordsmotorer är det bästa alternativet. Det lättdrivna skrovet är anpassat för att få ut maximal effekt ur utombordsmotorer. Och med den ingenjörsintelligensen i bagaget har vi tagit fram ett motoralternativ som är idealiskt för skandinaviska förhållanden: Mercurys Verado-motorer. Under det senaste året har vi tillsammans med Mercury genomfört minutiösa tester av rigglängder, propellrar, stigningar, montering och elektronik för att hitta de perfekta motoralternativen för en Axopar som ska tåla de tuffa förhållandena i Skandinavien.

Samtliga Mercurymotorer levereras med 5 års garanti och som Mercuryägare har du även fri tillgång till en mängd olika serviceställen längs med den skandinaviska kustremsan. Fördelen med detta är att du sällan behöver åka långt för att komma till en verkstad när du till exempel behöver serva motorn.

Axopar 37 ST BLTP_Thailand MY2021_DSC08628

AXOPAR 37 BRABUS LINE

AXOPAR 37 BRABUS LINE

Alla Axopar 37 modeller kan nu beställas med BRABUS line tillval.

Vill Du göra Din Axopar 37 mer personlig, med mer attityd samt tillföra mervärde är BRABUS tillvalen något för Dig !

BRABUS line trim paket: Svart relingslist, Alcantara klädd sportratt, Utvändiga metall detaljer i svart, Grabbräcke klätt med alcantara, Svarta pollare, BRABUS sport stolar i ny design, Niroxx inredning med diamant sömmar, BRABUS detaljer i carbon, Mm.

Sun-top/T-top får ytterligare mer special, fråga din säljare.

BRABUS line color edition paket: Söker Du något extra, BRABUS line trim paketet kan även kompletteras med BRABUS colour edition paket. Välj mellan kaxiga Miami Blue eller mer diskreta Platinum Grey på skrov samt tak.

BRABUS line premium paket: Beställer du en Axopar 37 Sun-top eller T-top med BRABUS line trim paket, och vill tillföra det lilla extra på Din nya båt är BRABUS colour edition paket något för Dig. Stolar samt alla dynor kläs med special färgen Baltic Blue.

37 Sun Top 4

LAYOUT ALTERNATIV

Axopar 37 Sun-Top levereras med ett öppet akterdäck som standard. Det öppna akterdäcket kan bytas ut mot en wet bar modul med kylskåp, elektrisk grill och kran/ho eller till en akterkabin som skapar sovplats för 2 personer till. En annan funktion med akterkabinen är taket som kan utrustas med valfria dynor och användas som solbädd.

37 Sunt Top layout aft
Axopar 37 ST BLTP_Tradeaboat_17

Teknisk specifikation

Teknisk specifikation

Längd (exkl. motor): 11,50 m
Bredd: 3,35 m
Reling, höjd: 0,85 m
Vikt (exkl. motor): 3 590 kg
Passagerare: B:10 personer / C:12 personer
Sovplats: 2 personer (Med tillval aft cabin 2 + 2)
Bränslekapacitet: 730 l
Konstruktion: GRP
Klassifikation: B – Offshore, C – Coastal
Utombordarmotorer: 2 x 225 hk – 2 x 350 hk
Bränslekonsumtion, marschfart: 2,3 l / nm (2 x 300 hk i 28 knop)
Skrovdesign: Tvåstegs-skrov med 20° V-botten samt negativ för.

Axopar 37 Sun Top
Tipsa en vän