Axopar 25 Cross Bow

Den sportiga Axopar 25 Cross Bow är byggd för att skapa den bästa upplevelsen för dig till sjöss. Båten kommer garanterat att tillfredsställa dig som letar efter en rolig lekkamrat med fantastiska köregenskaper som maximerar dina dagar på vattnet.

Vrid på tändningsnyckeln och styr ut mot din favoritplats i skärgården eller känn adrenalinet som pumpar när ni hakar på er wakeboard. Om eftermiddagen blir kväll kan du förlänga äventyret till nästa dag genom att spendera natten i båtens mysiga främre hytt.

Med Axopars välkända hantering och köregenskaper är 25:an förutsägbar och givande att köra. Den garanterar bra riktningsstabilitet, ett fantastiskt grepp vid kurvtagning och en bra tid på vattnet.

Axopar 25 Cross Bow_C4A0129

Episka upplevelser

Episka upplevelser

25 Cross Bow redo för alla äventyr

Oavsett om du gillar att dyka, fiska, snorkla eller sola, kommer du att upptäcka att Axopar 25 Cross Bow levererar episka upplevelser. Med sin bekväma solsäng, sällskapliga alternativ för akterdäckskonfiguration och upphöjda kupéhytt med handfat och toalett, är den trailerbara Axopar 25 Cross Bow redo för alla äventyr.

Bekväm hytt

Den bekväma hytten förlänger äventyret och möjliggör övernattning för två. Hytten levereras som standard med ett handfat och en toalett. Soldäcket är placerat ovanpå hyttens tak och har ett sluttande ryggstöd som fungerar som en perfekt plats för sol och häng på båten.

Axopar 25 Cross Bow hytt
Axopar 25 Cross Bow_C4A5057

Alternativ för akterdäck

Axopars multiplattformstänk gör att du kan anpassa akterutformning för att den ska passa dina vardagliga behov på bästa sätt. Som standard kommer Axopar 25 Cross Bow med en aktersoffa. Akterdäcket kan även utrustas med ett valfritt multiförvaringsfack, eller en u-soffa som går att utöka till en solsäng.

 

Axopar 25 Cross Bow_C4A1115

Tekniksspecifikation

Tekniksspecifikation

Längd: 8,00 m
Bredd: 2,23 m
Vikt (exkl. motor): 1 750 kg
Passagerare: C:8 passagerare
Sovplatser: 2
Bränslekapacitet: 230 l
Konstruktion: GRP
Klassifikation: C – Coastal
Utombordarmotorer: 200 – 250 hk
Bränslekonsumtion, marschfart: 1,2 l / nm (250 hk Mercury i 25 knop)
Skrovdesign: Tvåstegs-skrov med 20° V-botten ”skrov med skarpt insteg”

Tipsa en vän