Axopar 28 Cabin

Axopar 28 Cabin är båten för dig som bor i skärgården. 28 Cabin är nämligen det självklara valet om du vill ha en pigg, pålitlig och samtidigt säker båt som kan gå ut – oavsett väder.

Hyllad hytt
Axopar 28 Cabin har en hytt som är mindre än på båtar i samma segment vilket skapar mer plats på däck. Dessutom kan hytten, trots sin storlek, ta en mängd olika skepnader. Här finns plats för fem vuxna personer fördelat på två stolar och en bred tresitsig aktersoffa. Vänder du på stolarna och fäller upp bordet förvandlar du snabbt hytten till en matsal där hela familjen kan äta en gemensam frukost eller lunch som tillagats i det enkla köket som är placerat under förarstolen. Genom att fälla ner aktersoffan, och vända stolarna bakåt, har du förvandlat matsalen till en dubbelkoj där natten kan spenderas. Taket i hytten är dessutom tillverkat av en canvasduk vilket gör att du med ett ryck går från en sluten hyttmiljö till ett öppet tak där solen skiner in.

Fördelarna med fördäcket
På fördäck finns en stor social yta där fem personer kan sitta och äta. Samma soffa kan även förvandlas till en solbrits under härliga högsommardagar. I stäven hittar du en generös ankarbox där du även kan förvara fendrar. Och på fördäck finner du också ingången till den fullt utrustade toaletten– om du inte väljer att använda utrymmet som en stor stuv förstås.

Flexibelt akterdäck

Axopar 28 Cabin kan beställas med akterkabin – Axopar 28 AC. I detta utförande döljer sig en rymlig dubbelkoj under akterdäcket. Dubbla transparenta och öppningsbara takluckor tillsammans med sidorutorna skapar en luftig miljö. Genom att taket ovanför kojen är förhöjt skapas en bekväm sol- och sittyta bakom hytten.

 Axopar 28 Cabin har ett öppet plant akterdäck med två luckor som leder till ett stort lastutrymme, där allt från hopfällbara stolar och bord till vattensportutrustning får plats.

Allt sammantaget innebär detta att oavsett om du ska njuta av en lugn dag på sjön, fiska eller pendla mellan sommarhuset ute i skärgården och fastlandet är Axopar 28 Cabin och Axopar 28 AC båten för dig och dina närmaste.

Axopar 28 Cabin – Utmärkelser:

 

 

 

 

 

28 Cabin-AC 1

Noga utvalda

Noga utvalda

Det är ingen tvekan. Tillförlitligheten och flexibiliteten gör att utombordsmotorer är det bästa alternativet. Det lättdrivna skrovet är anpassat för att få ut maximal effekt ur utombordsmotorer. Och med den ingenjörsintelligensen i bagaget har vi tagit fram ett motoralternativ som är idealiskt för skandinaviska förhållanden: Mercurys Verado-motorer. Under det senaste året har vi tillsammans med Mercury genomfört minutiösa tester av rigglängder, propellrar, stigningar, montering och elektronik för att hitta de perfekta motoralternativen för en Axopar som ska tåla de tuffa förhållandena i Skandinavien.

Samtliga Mercurymotorer levereras med 5 års garanti och som Mercuryägare har du även fri tillgång till en mängd olika serviceställen längs med den skandinaviska kustremsan. Fördelen med detta är att du sällan behöver åka långt för att komma till en verkstad när du till exempel behöver serva motorn.

Axopar 28 Cabin - header

AXOPAR 28 BRABUS LINE

AXOPAR 28 BRABUS LINE

Alla Axopar 28 modeller kan nu beställas med BRABUS line tillval.

Vill du göra din Axopar 28 mer personlig, med mer attityd samt tillföra mervärde är BRABUS tillvalen något för dig !

BRABUS line trim paket: Svart relingslist, Alcantara klädd sportratt, Utvändiga metall detaljer i svart, Grabbräcke klätt med alcantara, Svarta pollare, BRABUS sport stolar i ny design, Niroxx inredning med diamant sömmar, BRABUS detaljer i carbon, Svart rutram, Mm.

BRABUS line color edition paket: Söker Du något extra, BRABUS line trim paketet kan även kompletteras med BRABUS colour edition paket. Välj mellan kaxiga Miami Blue eller mer diskreta Platinum Grey på skrov & däck. Axopar 28 T-top färgsatt även på tak.

BRABUS line premium paket: Beställer du en Axopar 28 Open eller T-top med BRABUS line trim paket, och vill tillföra det lilla extra på Din nya båt är BRABUS colour edition paket något för Dig. Stolar samt alla dynor kläs med special färgen Baltic Blue.

Startsida 3

LAYOUT ALTERNATIV

Axopar 28 Cabin har ett stort öppet akterdäck med en stor stuvlucka som standard. Axopar 28 Cabin kan även utrustas med en extra bänk / förvaringslåda, en wet bar modul med kylskåp och ho med kran eller en akterkabin som skapar sovplats åt 2 personer. En annan funktion med akterkabinen är taket som kan utrustas med valfria soldynor.

28 Cabin layout
28 Cabin-AC 3

Teknisk specifikation

Teknisk specifikation

Längd (exkl. motor): 8,75 m
Längd (inkl. badplattform): 9,18 m
Bredd: 2,95 m
Reling, höjd: 0,80 m
Vikt (exkl. motor): 1940 kg
Passagerare: B: 6 personer / C: 9 personer
Sovplats: 2 personer
Bränslekapacitet: 280 l
Konstruktion: GRP
Klassifikation: B – Offshore / C – Coastal
Utombordarmotorer: 200 – 400 hk
Bränslekonsumtion, marschfart: 1.75 l / nm (350 hk i 30 knop)
Skrovdesign: Tvåstegs-skrov med 22° V-botten samt negativ för

Axopar 28 AC
Tipsa en vän