Axopar 45 Cross Top

Axopar 45 Cross Top

Axopar 45 Cross Top är den ultimata hybridbåten som förenar det bästa från Sun Top- och Cross Cabin modellerna. Med sitt unika designkoncept erbjuder denna båt enastående egenskaper för både öppet och slutet båtliv. Den innovativa vindrutan med negativ vinkel ger ett optimalt skydd mot vind, regn och bländning samtidigt som den ger en fantastisk panoramautsikt och förbättrad navigeringsupplevelse. Med sin oslagbara manövrerbarhet och en rad unika funktioner ger Axopar 45 Cross Top dig ännu fler anledningar att våga ge dig ut på längre och mer äventyrliga resor – oavsett väderförhållandena.

Båtens beprövade hydrodynamik, som inte bara bidrar till bränsleeffektivitet utan även ger dig en sportig och smidig körupplevelse, får den att kännas som en mycket mindre båt. Vår vision för Axopar 45 Cross Top är att skapa en av de bästa och mest spännande båtarna i sin storlekskategori när det gäller både körning och funktion. Vi lägger stor vikt vid att bevara den genuina båtupplevelsen och erbjuda den ultimata körglädjen.

Axopar 45 Cross Top

Njut av många och långa dagar till havs

Denna båt är perfekt för dig som vill vara nära vattnet, uppleva spänningen på öppet hav och aldrig vara avskärmad från vädrets och vindens påverkan för en ren och autentisk körupplevelse.

Båtens modulära layout ger dig möjlighet att enkelt anpassa utrymmet efter dina behov och preferenser, vilket gör den mångsidig och flexibel för olika aktiviteter och äventyr.

Oavsett om du vill njuta av avkopplande dagsutflykter eller ge dig ut på längre resor, så erbjuder både Sun Top och Cross Top den flexibilitet som behövs för att anpassa sig till alla typer av äventyr. Med deras walk-around däck får du en smidig kombination av estetik, användbarhet och funktionalitet, så att du kan njuta av stilfulla avkopplingar, kustkryssningar och lugnet på öppet vatten.

Axopar 45 Cross Top

Alternativ för akterdäck

Vårt multiplattformstänkande gör att du kan anpassa din båt med en akterutformning för att passa dina vardagliga behov. Som standard kommer Axopar 45 Cross Top med en aktersoffa på det rymliga öppna akterdäcket. Som tillval kan akterdäck utrustas med en U-soffa eller en akterhytt.

Aft Cabin Axopar 45 Cross Top

Höjdpunkter

Wetbar

På akterdäckets barbordsida har vi lagt till en wetbar. Allt för att utnyttja ytan optimalt.

Balkongdörrar

Drivna av ett användbarhets- och säkerhetsperspektiv valde vi att hitta en ny innovativ lösning med upphöjda balkongdörrar, mitt på båten, där all social aktivitet är centrerad.

Gullwingdörrar

Våra ikoniska gullwingdörrar är standard på 45-serien. Glöm trånga framhytter med lite ljus och förvandla den redan luftiga framhytten till en ännu mer ljus och luftig plats genom att öppna upp gullwindörrarna.

För sällskapliga stunder

När du kliver ombord på Axopar 45 kommer de stora sociala ytorna att fånga din uppmärksamhet direkt. Med fem massiva sociala utrymmen på båten – fördäck, förarplats, sittbrunnen inklusive balkongdörrarna, akterdäck och den främre loungen med gullwingdörrarna – är känslan av rymd helt enkelt obestridlig. I sittbrunnen erbjuder wrap-around soffan runt wetbaren extra sittplatser för middagsgäster.

Bränsleeffektivitet

En av de mest framträdande egenskaperna hos Axopar 45-serien är dess bränslesnåla förmåga att bekvämt kryssa fram med en imponerande räckvidd.

Skyddad hytt

För dem som längtar efter att utforska mer och njuta av längre dagar ute till havs så skyddar den omslutande vindrutan inte bara den främre raden från vindkylan och stänk utan minskar också att du blir bländad av solens strålar och droppar på glaset.

Enastående prestanda

Även om 45:an är större känns det precis som att köra den sportiga Axopar 37. Den behåller samma smidiga och fantastiska körupplevelse som definierar en äkta Axopar. Med utmärkt sikt från förarplats och dess förmåga att hålla medelhastigheter på upp till 40 knop i förvirrade sjötillstånd eller hackiga vågförhållanden, visar den ganska anmärkningsvärda siffror för en båt av dess storlek. Många rivaler behöver 3 x 450 eller 4 x 300 hk motorer för att matcha Axopar 45:s toppfart på +50 knop med 3 x 300 hk V8 Mercury Verado.

Höjdpunkter Axopar 45 Cross Top

Teknisk specifikation

Teknisk specifikation

Längd: 13,9 m
Bredd: 4,11 m
Vikt (exkl. motor): 6 500 kg
Passagerare: B:12 / C:16
Bränslekapacitet: 1390 l
Konstruktion: GRP
Klassifikation: B – Offshore / C – Coastal
Utombordarmotorer: 3×300 hk
Bränslekonsumtion, marschfart: 3,8 l / nm (3x 300 hk Mercury i 32 knop)
Sovplats: 2 + (2 tillval aft cabin)

Axopar 37 Sports Cabin
Tipsa en vän