Brabus Shadow 900 XC Cross Cabin

Limited edition ’1 of 37’

2020 års Red Dot Award-vinnande BRABUS Shadow 900-serie utökas nu med den ultimata crossovern. Den distinkta BRABUS Shadow 900 XC Cross Cabin Limited är den senaste inkarnationen till denna dynamiska och högpresterande 37-fots serie. Den går i fotspåren av de otroligt väl mottagna BRABUS Shadow 900 Sun-Top och Spyder-versionerna som lanserades 2020.

BRABUS Shadow 900 Black-Ops ’1 of 37’ är handbyggd med fokus på precision och finish. Fräsning, målning och polering av limited-edition-versionen är en mycket krävande och arbetsintensiv process, vilket gör att det kan ta upp till sex veckor att nå önskat resultat.

 

.

IMGL2773

En lyxig SUV för havet

En lyxig SUV för havet

Nytta och lyx sammanslaget! Detta är den ultimata cross-over både om du letar efter spänning och bekvämlighet.

BRABUS Shadow 900 kombinerar funktionalitet med enkelhet. Det är enkelt att röra sig ombord och båtens sociala utrymmen är utformade på ett exemplariskt sätt. Det omisskännliga utseendet på BRABUS Shadow 900 XC har förvandlat den traditionella uppfattningen om hur en cabin cruiser ska se ut och skapat ett nytt igenkänningsbart ansikte inom denna populära båtgenre.

IMGL2865

Unik i sin klass

Unik i sin klass

Optimal komfort

Precis som en väldesignad, lyxig och högpresterande 4 wheel drive kan den allväderskapabla Shadow 900 XC Cross Cabin lätt hänvisas till en lyxig ”Sports Utility Vehicle” gjord för havet. Utrustad med äkta ”gå-var-som-helst-egenskaper” samtidigt som den erbjuder en extremt gemytlig miljö, med bekväma upphöjda sittplatser för sju personer i sittbrunnen och skräddarsydda detaljer som är kända för en BRABUS.

Prestanda som är unik i sin klass

Med en kombinerad effekt på 900 hk från dubbla 450 Racing Mercury Marine 4,6 liters V8 Verado FourStroke-motorer, har detta nya kraftpaket ett enastående kraft-till-vikt-förhållande, som erbjuder en marschhastighet upp till 40 knop med en topphastighet på +55 knop.

IMG_3341

Teknisk Specifikation

Teknisk Specifikation

Längd: 11,73 m
Bredd: 3,35 m
Vikt: 4500 kg
Bränslekapacitet: 730 l
Sovplats: 2 + (2 med tillval aft cabin)

Finns hos Nimbus Stockholm på Lidingö.

Båten finns i Nimbus Stockholms showroom på Lidingö. Varmt välkomna att boka en visning genom att mail eller slå oss en signal så går vi tillsammans igenom båten i lugn och ro.

Telefon: 08-584 905 70
Email: stockholm@nimbus.se

Brabus 900
Tipsa en vän