Axopar 37 XC Cross Cabin

Axopar har sedan starten handlat om en viktig banbrytande komponent. Det oslagbara skovet – som gör att samtliga modeller, oavsett storlek, klarar av det föränderliga klimatet som vi i norden lever med. Året runt.

Axopar 37 XC Cross Cabin är en allround modell som kombinerar funktionalitet och sociala utomhus- och inomhusytor med mångsidigheten samt flexibiliteten hos en utombordare. Hytten är helt sluten och väderbeständig som med sitt distinkta utseende utmanar traditionella uppfattningar om hyttbåtar.

Axopar 37XC Cross Cabin öppnar upp en värld av möjligheter för säkra, långa och bekväma resor även i oförutsägbart väder.

Axopar 37 XC BLTP_MY2020_R7A6617

Noga utvalda

Noga utvalda

Det är ingen tvekan. Tillförlitligheten och flexibiliteten gör att utombordsmotorer är det bästa alternativet. Det lättdrivna skrovet är anpassat för att få ut maximal effekt ur utombordsmotorer. Och med den ingenjörsintelligensen i bagaget har vi tagit fram ett motoralternativ som är idealiskt för skandinaviska förhållanden: Mercurys Verado-motorer. Under det senaste året har vi tillsammans med Mercury genomfört minutiösa tester av rigglängder, propellrar, stigningar, montering och elektronik för att hitta de perfekta motoralternativen för en Axopar som ska tåla de tuffa förhållandena i Skandinavien.

Samtliga Mercurymotorer levereras med 5 års garanti och som Mercuryägare har du även fri tillgång till en mängd olika serviceställen längs med den skandinaviska kustremsan. Fördelen med detta är att du sällan behöver åka långt för att komma till en verkstad när du till exempel behöver serva motorn.

Axopar 37 XC BLTP_MY2020 R7A2124

AXOPAR 37 BRABUS LINE

AXOPAR 37 BRABUS LINE

Alla Axopar 37 modeller kan nu beställas med BRABUS line tillval.

Vill Du göra Din Axopar 37 mer personlig, med mer attityd samt tillföra mervärde är BRABUS tillvalen något för Dig !

BRABUS line trim paket: Svart relingslist, Alcantara klädd sportratt, Utvändiga metall detaljer i svart, Grabbräcke klätt med alcantara, Svarta pollare, BRABUS sport stolar i ny design, Niroxx inredning med diamant sömmar, BRABUS detaljer i carbon, Mm.

Sun-top/T-top får ytterligare mer special, fråga din säljare.

BRABUS line color edition paket: Söker Du något extra, BRABUS line trim paketet kan även kompletteras med BRABUS colour edition paket. Välj mellan kaxiga Miami Blue eller mer diskreta Platinum Grey på skrov samt tak.

BRABUS line premium paket: Beställer du en Axopar 37 Sun-top eller T-top med BRABUS line trim paket, och vill tillföra det lilla extra på Din nya båt är BRABUS colour edition paket något för Dig. Stolar samt alla dynor kläs med special färgen Baltic Blue.

Axopar 37 XC BLTP_MY2021_662A1803

LAYOUT ALTERNATIV

Axopar 37 XC Cabin levereras med ett öppet akterdäck som standard. Till det öppna akterdäcket går det att lägga till en wet bar modul som innefattar ett kylskåp, en elektrisk grill och en kran/ho eller byta ut till en akterkabin som skapar sovplats åt 2 personer till. En annan funktion med akterkabinen är taket som kan utrustas med valfria dynor och användas som solbädd under varma sommardagar.

AX 37 layout opt
Axopar 37 XC BLTP_MY2020_R7A3703

Teknisk Specifikation

Teknisk Specifikation

Längd (exkl. motor): 11,50 m
Bredd: 3,35 m
Reling, höjd: 0,85 m
Vikt (exkl. motor): 3 770 kg
Passagerare: B:10 personer / C:12 personer
Sovplats: 2 personer (Med tillval aft cabin 2+2)
Bränslekapacitet: 730 l
Konstruktion: GRP
Klassifikation: B – Offshore, C – Coastal
Utombordarmotorer: 2 x 225 hk – 2 x 350 hk
Bränslekonsumtion, marschfart: 2,3 l/nm (2 x 300hk i 28 knop)
Skrovdesign: Tvåstegs-skrov med 20° V-botten samt negativ för.

Tipsa en vän