Brabus Shadow 500 Cabin

Brabus Shadow 500 Cabin Black ops Limited edition ’1 of 28’

Brabus Shadow 500 Cabin Limited är en bekväm, stilig och välutrustad kabinbåt. Båten är 28 fot lång och gör en bekväm marschfart på +40 knop. Ett perfekt alternativ för båtägare som letar efter en helt skyddad och bekväm pendlarbåt tillsammans med erkänt hög prestanda och status.

’1 of 28’

Båten är handbyggd med fokus på precision och finish. Arbetet med fräsning, målning och polering är en arbetskrävande och mödosam process som kräver skicklighet och ett öga för detaljer. Ett förlopp som kan ta lång tid innan man når önskat resultat.

Brabus Shadow 500 (1)

En elektrifierande åktur

En elektrifierande åktur

Stressfri prestanda med ample power on-tap

Med en kombinerad total effekt på 500 hk och bags of torque från Mercury Marines senaste 4,6 liters V8 ProXS lättviktsfyrtaktsmotorer kommer varje BRABUS Shadow 500 Cabin att leverera en elektrifierande åktur. Båten har en spännande acceleration, dominerande prestanda och ett massivt vridmoment.

Brabus Shadow 500 (3)

Anländ i stil

En kust-till-kust-pendlare som går i alla väder

Anländ i stil

Det här är inte bara en båt för korta resor, utan har en offshore-kapacitet på upp till 6 personer och inshore-kapacitet på 9 personer. BRABUS Shadow 500 Cabin är helt enkelt den perfekta kust-till-kust-pendlaren.

Båten har gott om förvaringsutrymme för gästbagage, vattensportutrustning, mat och dryck. Det 2 fot 8-tums grunda djupet ger tillgång till gömda vikar och idylliska ankarplatser som större båtar inte kan nå.

Brabus Shadow 500 Cabin är den mest lyxiga och stilfulla partnern det finns att välja när man ska lägga till i de mest glamorösa marinorna och hamnarna runt om i världen.

 

Brabus Shadow 500 (4)

Teknisk specifikation

Teknisk specifikation

Längd: 9,53 m
Bredd: 2,95 m
Vikt: 2800 kg
Bränslekapacitet: 280 l
Sovplats: 2

Finns hos Nimbus Stockholm på Lidingö

Båten finns i Nimbus Stockholms showroom på Lidingö. Varmt välkomna att boka en visning genom att mail eller slå oss en signal så går vi tillsammans igenom båten i lugn och ro.

Telefon: 08-584 905 70
Email: stockholm@nimbus.se

Tipsa en vän